Zontaclub Utrecht viert 35ste verjaardag

In april werden wij 35 jaar oud! Ter ere van dit 7de lustrum hebben we een verjaardagsfeestje gehouden. Hierbij hebben we genoten van cultuur, (eigen gemaakte) kunst en heerlijk eten met een fantastisch uitzicht.

We begonnen de dag met een rondleiding in Karel de Vijfde door mevr. Dr. Llewellyn Bogaers van Levend Verleden Nu. Zij wist fantastisch te vertellen over de geschiedenis van deze bijzondere plek.

Na de lunch maakten we een korte wandeling langs het Domplein om de Maskerade en de deelnemers aan de dag van het aangespannen paard te zien. Wat een feest!

In een van de werfkelders gingen we aan de slag met kleur en kwasten om een eigen kunstwerk in de stijl van Andy Warhol te maken. Dan weer kletsend, dan weer zeer geconcentreerd werkten we gestaag door. Het eindresultaat konden we absoluut mee thuiskomen.

Ter afsluiting hebben we met onze partners gegeten in het WT Urban Cafe & Kitchen, het nieuwe restaurant in de watertoren langs de Vaartsche Rijn. Wat een fantastisch uitzicht en heerlijk eten.

Om het feestje compleet te maken hebben we één van onze leden benoemd tot lid van verdienste tijdens het diner.  Zij is charterlid (dat wil zeggen één van de mede-oprichtsters van onze club) en is op bijna alle conventies en conferenties geweest om onze club te vertegenwoordigen. Wij zijn blij dat wij onze waardering op deze wijze konden laten blijken en hopen dat we nog vele jaren kunnen genieten van haar aanwezigheid!