Nationale afsluiting Orange the World campagne 2022

Op 10 december, de slotdag van de campagne Orange the World, vinden wij elkaar in het Provinciehuis te Utrecht, om de internationale dag van de rechten van de mens te vieren én om..

1. Terug te blikken op de campagne Orange the World 2022  

2. Enkele campagne highlights mee te krijgen: scholieren die de boodschap van Orange the World in hun school verspreiden, vrouwen die verhalen over het geweld dat zij mee maakten en de belangrijke rol die medestanders kunnen spelen.

3. Te zien welke burgemeesters en wethouders in de regio Utrecht Orange the World een warm hart toedragen

4. Te leren van hoe Politie Midden-Nederland aankijkt tegen het oproepen van meer Medestanders in de strijd tegen geweld

5. Te onthullen hoeveel mensen de Pledge hebben ondertekend

6. Een brief te schrijven aan een vrouw die gevangen zit vanwege gendergerelateerd geweld – i.s.m. Amnesty International

7. Door Karin Elich meegenomen te worden in het verhaal van een ervaringsdeskundige uit een ver verleden, Catharina van Alexandrë, en daarna in beweging te komen om onze vrouwelijke kracht te vieren.

8. Van regeringscommissaris Mariëtte Hamer te horen hoe het er voor staat met het Nationaal Actieplan seksueel overschrijdend gedrag.

9. Te genieten van een indrukwekkende wrap up van rapper Gary Duimelot!

Dit alles wordt aan elkaar verbonden door OranjeDraadSpinster Anarchien van Heemstra.

Datum: 10 december 2022
Tijd: 14.00 tot 17.00 met borrel na
Plaats: Provinciehuis Utrecht (Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht)

Inspirerende slotbijeenkomst van de campagne Orange the World te Utrecht op 10 december 2022

Deze ontmoeting wordt georganiseerd door meer dan 10 vrouwenorganisaties!

Wij zijn het Provinciehuis Utrecht zeer erkentelijk voor het hartelijke gebaar om de deuren voor ons te openen op 10 december en het evenement te faciliteren en danken ook de Gemeente Utrecht voor haar subsidie.

Helaas is de aanmelding nu gesloten. Het is mogelijk om het programma in de Statenzaal via een live stream mee te kijken.

Klik hieronder op de knop Naar de livestream om deel te nemen aan de vergadering.

Vergadering-id: 390 618 435 734
Wachtwoordcode: GBf9WB Open de flyerNaar de livestream

UN Women NL – de Soroptimistclubs van de provincie Utrecht (Amersfoort, De Bilt-Bilthoven, Rhenen-Veenendaal, Utrecht, Utrecht Catharijne, Utrecht-Nedersticht, Utrechtse Heuvelrug, Zeist) – Zonta Utrecht – VVAO – Het Catharina Genootschap – YWCA