Contact

Vragen voor Zonta Utrecht? Vul dan het contactformulier in. Onder het formulier vind je meer informatie over lid worden van Zonta.

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Wat is je vraag?

  Heb je interesse om mee te doen, lees dan verder

  Wie zijn er lid?
  Vrouwen die wonen of werken in de provincie Utrecht en meer dan de helft van de week werken in een zelfstandig beroep, als leidinggevende of professional.

  We proberen de diversiteit in beroepen en leeftijd zo groot mogelijk te houden. We hebben op dit moment leden tussen de 35 en 70+ jaar onder wie juristen, een huisarts, een conservatoriumdocent, psychiater, wetenschappelijk onderzoeker en een senior manager uit het bedrijfsleven.

  Interesse om lid te worden?
  Laat het weten via bovenstaand contactformulier en we nodigen je uit voor een kennismaking. Daarin kunnen we je verder informeren over de doelen en activiteiten van Zonta Utrecht en wisselen we uit wat we elkaar te bieden hebben.

  Overweeg je lid te worden, dan nodigen we graag uit een paar keer deel te nemen aan een Zontabijeenkomst om een indruk te krijgen van onze club. Na drie bijeenkomsten besluiten de belangstellende en Zonta over het lidmaatschap.