Contact

Vul onderstaand formulier in als je een vraag hebt voor Zonta Club Utrecht. Hieronder staat nog wat extra informatie over het lidmaatschap.

Wie kunnen lid worden?
Vrouwen die wonen of werken in de provincie Utrecht en voor 50% of meer van een volledige werkweek werkzaam zijn in een zelfstandig beroep of een leidinggevende c.q. verantwoordelijke positie in een bedrijf.

Het is niet mogelijk meer dan één lid met hetzelfde beroep of functie als lid op te nemen. Hierbij is niet uitsluitend de functiebenaming doorslaggevend, maar gaat het vooral om de feitelijke invulling ervan. Het is wel mogelijk dat twee advocaten met verschillende specialisatie lid zijn. Zonta Club Utrecht streeft naar een evenwichtige leeftijdsopbouw en heeft momenteel leden tussen de 35 en 70+ jaar.

Hoe lid worden?
Interesse in Zonta? Laat het weten via onderstaand contact formulier. Zo’n 2 keer per jaar is er een kennismakingsborrel voor belangstellenden, meestal op een woensdagavond bij een van de leden thuis. Tijdens deze avond krijgen de genodigden informatie over Zonta en de mogelijkheden voor toelating tot het lidmaatschap. Voorts is er ruimschoots gelegenheid kennis te maken met andere belangstellenden en met Zontians en om uit te wisselen wat we elkaar te bieden hebben en wat we van elkaar verwachten.

Belangstellenden, die overwegen lid te worden, nodigen we graag uit een paar keer deel ten nemen aan een Zontabijeenkomst om een indruk te krijgen van onze club. Na drie bijeenkomsten (liefst aansluitend, maar in ieder geval binnen 6 maanden) besluiten de belangstellende en Zonta over het lidmaatschap.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnummer

Betreft