Susanna Papyan ontvangt JMK award

De Jane M Klausman award is feestelijk uitgereikt aan Susanna Papyan tijdens de area dag op 16 april in Eindhoven. Uit handen van de districts governor Marijke Jongbloed kreeg zij een mooie cheque en een mooie bos bloemen.

Susanna Papyan, Yerevan, Armenië, is in 2015 door de Zontaclub van Utrecht genomineerd voor de Jane M. Klausman Women in Business Scholarship. Op basis van deze nominatie wint zij de JMK clubprijs van 100 euro, de JMK Districtsprijs van 1000 US$ en bovendien de (één van de 12!) Zonta International JMK Scolarship van 7000 US$. Hiermee kan zij haar masterstudie International Business Administration aan de Universiteit van Nyenrode financieren.
Daarnaast wordt ze uitgenodigd lid te worden van het Zonta International Alumni Network en deel te nemen aan hun bijeenkomst op de Internationale Conventie 2016 in Nice.

Het Jane M. Klausman award

Het Jane M. Klausman award is een beurs voor vrouwen die een carrière in bedrijfskunde willen en aangetoond hebben daar talent voor te hebben. Het doel van dit programma talentvolle vrouwen te steunen in hun carrière mogelijkheden en zo zich voor te bereiden op leidinggevende posities in de zakenwereld. Zonta International heeft als uitgangspunt dat excellente studentes van nu de potentiële (wereld)leiders van morgen zijn. Meer informatie over deze beurs vindt u op de site van Zonta International.

Wilt u meer weten over de Jane M Klausman award of weet u iemand die ervoor in aanmerking zou moeten komen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze site.

Waarom wint Susanna Papyan

Susanna Papyan na de uitreikingSusanna Papyan (29) won de beurs vanwege haar uitmuntende studie- en werk prestaties en haar bijzondere activiteiten als vrijwilliger vooral op het gebied van milieubehoud en duurzaamheid (een in haar land (te) weinig ontwikkeld aandachtsgebied). Ze heeft de ambitie en de capaciteiten om in de toekomst de sterk hiërarchische leiderschapsstijl in haar land van herkomst te transformeren naar een meer democratische stijl van ondernemen, gebaseerd op transparantie, intrinsieke motivatie en gelijkwaardigheid met tevens de focus op duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid van ondernemingen.