• Zonta Utrecht deelt 500 rozen uit: “Wat een mooi gebaar!”

  Vijfhonderd gele rozen deelden de Utrechtse Zonta vrouwen vandaag uit op de Stadhuisburg in Utrecht. Hiermee vroegen zij aandacht voor geweld tegen vrouwen. En dat werd door de ontvangers van de rozen positief werd ontvangen. “Wat een mooi (lees meer)

 • Wijnproeverij – Fundraising voor Betsy Park Opleidingsfonds

  Zonta Utrecht en Tesschelschade Arbeid Adelt (TAA) organiseerden op 29 augustus 2016 een wijnproeverij met medewerking van wijnhandel Baas. Van de opbrengst gaat 20% naar het goede doel: het Betsy Park Opleidingsfonds van TAA. Vrouwen en meisjes in (lees meer)

 • Tafel van Zeven

  Eerste groep Goudse deelnemers is aan Tafelvanzeven gestart. Zonta Gouda faciliteert de eerste Goudse deelnemersgroep financieel en met persoonlijke inzet van de leden. De bedoeling is hier een meerjarenproject van te maken.

 • Fundraising

  Fundraising heeft het inzamelen van geld tot doel. Deze gelden worden beschikbaar gesteld aan projecten die de maatschappelijke positie dan wel het welzijn van vrouwen bevorderen.

 • Zonta says NO!

  Zonta Says NO to Violence Against Women, A campaign to end violence against women and girls “Zonta Says NO to Violence Against Women” is a Zonta International campaign to raise awareness of and increase actions to end violence (lees meer)

 • ZIF

  Het doel van de Zonta International Foundation (ZIF) is de charitatieve en educatieve programma’s van Zonta International te steunen. De ZIF verhoogt het geld waarmee Zonta International programma’s over de hele wereld financiert.

 • Femmes for Freedom

  In het 10e lustrumjaar 2014 steunt Zonta Nederland Femmes for Freedom, een organisatie die streeft naar huwelijkse vrijheid en gelijkheid tussen mannen en vrouwen.