Orange the World in Utrecht 25/11 – 10/12

Vrijdag 25 november start de internationale UN campagne Orange the World. Deze campagne zegt NEE tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. Wereldwijd worden die dag gebouwen oranje aangelicht; dit oranje, de kleur van de zonsopkomst, staat voor een zonnige toekomst waarin vrouwen en meisjes veilig zijn en zich gerespecteerd voelen. Meer dan 200 gemeenten en alle Provincies kleuren oranje van 25 nov – de internationale dag tegen geweld tegen vrouwen tm 10 dec – de internationale dag voor de rechten van de mens. OOK UTRECHT DOET MEE! Kom op 25 /11 om 17.45 uur naar het Stadhuis voor Medestandersprogramma, de aanlichtceremonie olv wethouder LINDA VOORTMAN en de Orange the World Dansparade! Laat zien dat je ook VOOR VEILIGHEID bent voor vrouwen en meisjes, wees #MEDESTANDER! Bekijk HIER de flyer. Of lees ons PERSBERICHT voor meer informatie.Meer informatie: Christel Meijerman 06-14881999 of [email protected]